Sex, drugs and rock ´n roll!!

Nä inte riktigt kanske (det närmsta jag kommer droger är alkoholen och det närmsta jag kommer sex är väl när jag ser det på tv), men jag såg att jag inte skrivit sen i december och shit så mycket som hänt sen dess!!

1. Al-anon var sista pusselbiten och jag är lycklig nuförtiden!! (Mia Törnbloms böcker har också gjort sitt.. Skriver "jag-är-bra-bok" nästan varje kväll..

2. Mamma har visat sig vara såååå grymt medberoende (som om jag inte visste det egentligen) och 3 år utan styvfar har tydligen lyckats väcka upp hennes känslor, för nu är dom minsann ihop igen.. Säger bara en sak... GÄSP!!

3. Jag har bett exet med mc-stället om ursäkt för allt det elaka jag gjorde. Visst var han också dum, men det innebär ju inte att man måste sjunka till samma låga nivå. Guess what!? Han förlät mig! En sten föll från mitt bröst och all skam och skuld är borta.. Åtminstone när det gäller honom..

4. Killarna lyser med sin frånvaro och trots det har jag faktiskt raderat mina profiler på e-kontakt och spraydate!! Jo det är sant!! Jag tar risken och hoppas på verkligheten istället. Nätdejting är alldeles för ytligt för mig.. Man granskar och blir granskad på ett helt annorlunda sätt än vad som är menat att man ska göra.. Har man dessutom dålig självkänsla (vilken garanterat minst 80 % av Sveriges befolkning har) blir det inte bättre av att man inte får nåt gensvar ifrån de man väljer att kontakta.. Vadå?? Duger inte jag liksom? Och alla sexdårar som pepprar en med oanständiga förslag om penetrering av både kissemurre och anal.. Som om jag skulle vara intresserad liksom.. Jag vill ha kärlek OCH sex!! Säger som Linda Bengtsing.. Hur svårt kan det va!?

5. Om en vecka åker jag, sonen, lillebror 1 och lillebror 2 till Mallis!! Jag "slängde ihop" två slogans och vann resan till oss.. Men ni ska inte tro att grabbarna erkände att det var jag som rimmat, när Lokaltidningen hörde av sig...


image63


Jäklar så nice det ska bli!! Vi är hellyckliga allihop och har börjat förbereda oss för avfärd.. Och inte att förglömma..
USA den 16 juni!!!



image64






Har egentligen mer att berätta, men jag måste plugga lite till innan John Blund kommer och förför mig..

Natti och bye!!

RSS 2.0